Kestopigmentointi


Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.Swiss Color®  integroidun neulansuojus järjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Hygienianeulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen. Siten poistetaan turhat tartuntariskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäispakkauksiin (ISO luokka 8). Jokainen patruuna on sarjanumeroitu.

Swiss Colorin ehdoton lippulaiva on pigmenttimme. Swiss Colorin OS pigmentit täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012 sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Jokainen pigmentti materiaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Swiss Color käyttää vain pigmenttejä, joiden raaka-aine laatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Voiko pigmentointiväreille olla allerginen?

Voi olla pigmentointiväreille allerginen, jos koostumuksessa on jokin ainesosa jolle olet allerginen. Värit ovat kuitenkin hypoallergeeniset ja Sveitsissä lääketehtaassa valmistetut. Jokaisesta Swiss Colorin pigmenttiseoksesta on saatavissa Safety Data Sheet eli käyttöturvallisuustiedote, jolloin voidaan selvittää täysin mistä INCI-luettelon aineet koostuvat. Mahdollinen allergian aiheuttaja täytyy kuitenkin olla asiakkaalla tiedossa, jotta tiedämme mitä etsiä. Olemme päätyneet käyttämään Swiss Colorin värejä, koska ne täyttävät jo nyt ensi vuonna voimaan astuvat EU-asetukset pigmentointivärien puhtaudesta, valmistusolosuhteista ja turvallisuudesta.

Kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto

On olemassa erilaisia menetelmiä poiston tekemiseen. Keskustelun aikana, me yhdessä mietimme asiakkaan kanssa hänelle sopivimman menetelmän. Käymällä läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Yleensä kestopigmentoinnin tai microbladingin poisto halutaan kosmeettisista syistä johtuen ja siksi, aiheutuvat kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.

SC Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoito kertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmentien hajotessa kehon lympha järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmentiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmenttoinnit ovat kyseessä.

Color X hoito:

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

  • Kulmat (shadow tai 3D tekniikka) 490 €
  • Kulma pigmentoinnin poisto 99-149€/kerta
  • Huulet 490 €
  • Eyeliner ylös 295 €
  • Kulmat + Eyeliner 650 €

Hintoihin sisältyy yksi vahvistuskerta n.6-10 viikon päästä