NeoStrata kuorintahoito

NeoStrata ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän hyötyjä. Kaikki ihot hyötyvät ammattimaisesta kuorinnasta hoitolassa. Ihosi on raikas ja uudistunut!

NeoStratan kehittäjät, tohtorit Van Scott ja Yu, ovat kansainvälisesti tunnettuja kosmeettisen dermatologian uranuurtajia. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen glykolihappokuorinnan. He löysivät AHA- ja PHA-happojen nuorentavan voiman.

Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

NeoStratalla on erivahvuisia kuorintoja, joista valitaan ihotyypin, ihon tarpeiden sekä ongelmaihon vaatimusten mukainen hoito. Myös ongelmaton iho tarvitsee tehokasta kuorintaa ylläpitämään ihon terveyttä ja ehkäisemään ongelmia. Positiiviset vaikutukset on todistettu tieteellisesti. Käsittely kestää n.30min.

Aloita käymällä ensin NeoStrata- kuorintahoidossa useammin, noin 3-4 viikon välein, sen jälkeen voit ylläpitää tuloksia käymällä kuorintahoidossa noin joka toinen kuukausi. Hoitolassa tehdyt kuorinnat ja NeoStrata ihonhoitotuotteiden säännöllinen käyttäminen aamuin illoin kotona ovat paras tapa säilyttää iho kunnossa.

NeoStrata kuorintahoitoja tekee sairaanhoitaja Hanna-Mari Kokko. Hän laatii juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopivan hoidon ja kotihoitotuotteet.

NeoStrata kuorintahoito kasvoille tai yläselälle 105€

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, happokuorinta, naamio ja loppuvoiteet. Hoidon hintaan sisältyy aina aloituspakkaus, sillä on tärkeää että kuorintahoidon jälkeen ihoa hoidetaan oikeilla tuotteilla. Hoitoa suositellaan sarjahoitona tai ihon kunnon ylläpitohoitona.