HydraFacial

HydraFacial-ihonhoitoteknologia perustuu hoitolaitteiden, niiden patentoitujen hoitopäiden, hoidoissa käytettävien ammattilaisseerumien sekä kotioloissa käytettävien kuluttajatuotteiden yhteistoimintaan.

Antiox+ Even Tone & Firming –seerumi, joka auttaa saavuttamaan tasaisemman ihonsävyn ja kiinteyden. Tämä ravinnerikas koostumus sisältää pienen voimalan verran antioksidanttiyhdisteitä TonePerfect- yhdisteen, joka suojaa ihoa ja palauttaa kauniin, kuulaan ja terveen näköisen ihon.

Beta-HD™ Daily  on salisyylihappoa sisältävä hoitoseerumi rasvaiselle ja tukkoiselle iholle. Tuotetta käytetään säännöllisesti parantamaan ja ylläpitämään HydraFacial -hoidon tuloksia.

DermaBuilder™ Daily on ikääntymistä estävä peptidiseerumi. Tuotetta käytetään säännöllisesti parantamaan ja ylläpitämään HydraFacial -hoidon tuloksia.

Pur Moist™ -hyaluronihappovoide pitää yllä ihon kosteustasapainoa HydraFacial-hoitojen välillä. Tuote sisältää hyaluronihappoa ainutlaatuisessa, pienimolekyylisessä muodossa, joka imeytyy paremmin. Tuotetta on tehostettu lisäksi antioksidanteilla, jotka antavat iholle suojaa vapaita radikaaleja vastaan.